30% korting op alle bestellingen vanaf €20,- Kortingscode: SALE

Retour- en garantiebeleid

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.


Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.


Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer (ViDani) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Garantiebeleid

Een gebrek van een ontvangen product dient binnen 72 uur per mail gemeld te worden via info@vidani.nl

Helaas komt het toch wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens bijvoorbeeld het transport. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of een vervangend product. Omdat wij kwaliteit heel belangrijk vinden en wij ons best doen om jou topkwaliteit te leveren geven wij garantie.

Heb jij bijvoorbeeld een verhoogde zuurgraad? Dan adviseren wij jou een laagje blanke nagellak over het product aan te brengen op de plekken waar het sieraad in aanmerking komt met je huid.

Al onze sieraden zijn nikkelvrij, het materiaal van een product vind je op de productpagina.