15% korting op alle bestellingen vanaf €15,- Kortingscode: NEW15

Goud en zilver combineren

combineren-zilver-goud

In dit artikel lees je:

Goud en zilver combineren

Goud en zilver combineren? Als het aankomt op het dragen of uitkiezen van onze sieraden heeft iedereen eigen voorkeuren. De één kiest ervoor om gouden sieraden te dragen en weer een ander draagt liever zilveren sieraden.

Ga eens bij jezelf na: Ben jij een goud- of een zilverdrager? Verreweg de meeste mensen dragen enkel en alleen één en dezelfde kleur. Logisch natuurlijk, gezien het tegenwoordig bijna voelt alsof het zo hoort. Het dragen van één kleur is tenslotte tijdloos en klassiek.

combineren-zilver-goud
Durf te combineren!

Durf te combineren

Maar voor wie nog denkt dat het mixen & matchen van goud én zilver een modemisser is, heeft het mis! Denk alleen al aan al die sieraden die er te vinden zijn waarin de combinatie van goud en zilver veelal is terug te vinden. Sieraden die deze combinatie van zowel goud en zilver bevatten kunnen uitstekend dienen als overgangssieraad.

Kies er bijvoorbeeld voor om een aantal zilveren en gouden sieraden met elkaar te combineren. Voeg hier een sieraad aan toe, waarin beide kleuren zijn verwerkt en Voilà je look blend weer mooi samen. Er is ook niets mis met het combineren van goud en zilver zonder de verbindende factor. Gooi de klassieke regels opzij en laat je fantasie de vrijeloop.

combineren-goud-zilver